Muziek2daagse

Heb jij ook muziekles? Speel je, viool of fluit of cello of een ander instrument en heb je al (bijna) een jaar les of misschien zelfs al wat langer? Lijkt het je leuk om eens samen te spelen met andere kinderen in een hele grote groep, in een echt orkest? Dat kan!

Op 20 en 21 juni is de jaarlijkse Muziek2daagse in de Almeerse schouwburg. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd die een instrument spelen en een tot vier jaar les hebben, kunnen hieraan meedoen. Onder leiding van een echte dirigent ga je dan de stukken spelen die je van tevoren (na aanmelding) hebt gekregen om vast te oefenen. Op 20 juni is de eerste repetitie en leer je hoe dat gaat, in zo’n groot orkest. Op 21 juni weet je al helemaal hoe het moet en is de generale repetitie. Daarna (zo rond 16.30 uur) volgt een optreden voor publiek.

Wil je meedoen? Meld je dan aan op daan_welle@hotmail.com. Geef in deze mail aan hoe je heet, hoe oud je bent, welk instrument je speelt en hoelang je dit al doet. De muziek krijg je dan thuisgestuurd. Opgeven kan ook bij je eigen docent.

Heb je je niet aangemeld en wil je toch eigenlijk wel meespelen? Dan kun je op de dag zelf nog gewoon je instrument pakken en meedoen. Hier volgen tijd en plaats:

woensdag 20 juni van 16.00–17.00 in de Middenzaal, en
donderdag 21 juni van 16.00–17.00 in de Overgooifoyer.