Broadway aan 't Weerwater

In samenwerking met het theaterorkest van Stichting AJSO en de KAF presenteerde Stichting Top Almere op vrijdag 31 maart Broadway aan ’t Weerwater. Een musicalshow waarin nummers aan bod kwamen uit wereldberoemde musicals als Titanic, Sound of Music, West Side Story en Beauty and the Beast.

Theaterschool Almere, Operakoor Almere en Popkoor Binnenstebuiten vormden het decor van deze avond. Met de twee speciale gasten Stanley Burleson en Ernst Daniel Smid beloofde het een spectaculaire avond te worden. De muzikale leiding was geheel in handen van dirigent Hans Welle.

Het is de tweede keer dat het AJSO samenwerkte met TOP Almere. Vorig jaar voerden zij de voorstelling My Fair Lady op en dat succes smaakte naar meer. Daarnaast is er dit keer ook samengewerkt met het Arte College voor het ontwerp van de flyer.

Hieronder kunt u nog even nagenieten van deze show! De foto's zijn gemaakt door Berend Jan Floor.