De orkestouder van het Juniororkest is Jacopo Celli.

Jacopo: "Ik heb twee kinderen die een instrument bespelen. Gilliam, de oudste speel trompet. Na twee jaar in de Orkestklas, stapt hij dit seizoen over naar het Juniororkest. De jongste, Naima, speelt klarinet en zal dit jaar voor het eerst toetreden tot de Orkestklas.

Orkestouder zijn is niet mijn eerste "functie" bij Stichting AJSO, ik ben al een paar jaar betrokken bij de logistiek. Eerst voor de orkestklas, later voor alle vier de orkesten van de stichting.

In het dagelijks leven ben ik moleculair bioloog, gespecialiseerd in humane genetica. Ik blijf actief in mijn werkveld met publicaties en als consulent voor oud-collega's in binnen- en buitenland.

Met mijn grote liefde voor muziek ben ik met enthousiasme betrokken bij het AJSO. Daarnaast ben ik ook bezig als hulp-ouder bij de Scouting Cornelis Lelygroep Almere en heb ik biologie- en wiskunde mini-cursussen gegeven op de basisschool van mijn kinderen.

Ik ben enthousiast over deze nieuwe taak en verheug me op een gezellig en succesvol nieuw seizoen. Ik ben voor een sterke samenwerking van alle componenten van het orkest, inclusief de ouders. Vragen, suggesties en opmerkingen zijn bij mij altijd welkom. Voel je vrij om contact met mij te zoeken!"

 

Voor vragen is Jacopo bereikbaar via juniororkest@ajso.nl.