Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest is een unieke samenwerking aangegaan met het Cantatekoor Almere. Tijdens ons jaarlijkse matineeconcert voeren 160 muzikanten The Armed Man’ uit van componist Karl Jenkins.

‘The Armed Man’ is de titel van een mis die oorspronkelijk is opgedragen aan de slachtoffers van de Kosovo-oorlog. U zult verrast worden door de afwisseling van bombastisch orkestraal geweld en serene ingetogen koorklanken.

Musici en koorleden staan onder leiding van de dirigenten Hans Welle en Han Siertsema. Eline Welle en Quinten Posthuma zijn de solisten die u zult horen in deze zeer bijzondere ‘Mis voor de Vrede’.

Wanneer: zondagmiddag 3 februari 2019 om 14:30 uur .
Waar: Schouwburg Almere/KAF. Kaarten zijn te koop via www.kaf.nl
De deuren gaan open om 14:00 uur. De voorstelling duurt 90 minuten. Er is geen pauze.